Életjelek

Az elmúlt hónapokban ugyan nem bővelkedett hírekben a honlap, guildünk azonban nem ült sokáig babérjain. Rövid híreink következnek.

Garrosh legyőzése után folytattuk raidjeinket Siege of Orgrimmarban, emellett kirándulásokat tettünk régebbi raidekbe és instákba, hogy megszerezzünk achievementeket, transmog itemeket és mountokat. Ezek közé tartozik a Herald of the Titans achievement, melyet két nappal az Iron Horde érkezése előtt teljesítettünk. Az örömbe üröm is vegyült: Hito elfoglaltságai miatt sajnos nem tudott részt venni a raiden.

Herald of the Titans

Természetesen a játékon kívüli találkozóink se maradtak abba, a szokásos havi, egy estés összejövetelek mellettidén immár negyedik alkalommal került megrendezésre nyári, több napos találkozónk. Ezúttal Dömsödön, a Duna-parti üdülősoron egy táborban töltöttünk el három napot, a kissé hűvös, szúnyogos időjárás és a kellemetlenkedő szomszédok ellenére jó hangulatban. Nagyon örültem, hogy többen is eljöttek azok közül, akiket a játékban már évek óta ismerünk, de csak a hangját hallottuk eddig Teamspeaken.

Hamarosan Draenoron kell helytállnunk, dacolva az Iron Horde fenyegetésével. Ha még mindig olvasod ezt a bejegyzést, és nem vagy guildünk tagja, akkor ez a mondat neked szól: baráti közösségünk szívesen lát, ha szeretnél kötetlenül, egy jó társaságban játszani. Ha kérdésed van, a játékban megtalálsz minket: Fenyöfürt (GM), Miburo, Emenity, Nuwiel (helyettesek), vagy guildünk bármely tagja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.